Surka et promet una mar d'aventures de la mà de grans professionals dels esports nàutics i aquàtics, i del barranquisme!

 

Surka, amb base a Vinaròs, és una iniciativa de turisme actiu, esportiu i d'aventures a l'aire lliure que té com a objectiu aconseguir que ho passes genial gaudint de grans paisatges

Aquests professionals et permetran conéixer d'una manera molt especial el Parc Natural de la Serra d’Irta i el de la Tinença de Benifassà, dos verdaders tresors de la província de Castelló. Amb Surka podràs combinar activitats terrestres i aquàtiques, sempre amb el respecte per al medi ambient com a premissa indispensable i amb la diversió com a objectiu. 

Amb la seua activitat de caiac, en Surka aniràs acompanyat d'un guia qualificat i muntat en un material de qualitat. A més, et procuraran l'indispensable jupetí salvavides i et faran fotos que seran un record inoblidable. Veuràs la costa des d'una nova perspectiva, apreciant la bellesa del litoral de Castelló com mai abans l'havies fet. Es tracta d'una activitat fàcil, tan sols has de saber nadar! 

El paddle surf en Surka és una altra opció per a la qual no necessites experiència prèvia, tan sols moltes ganes de passar-ho bé i gaudir de la costa. A més, faràs esport en el teu temps lliure! Des de la teua taula seràs capaç de veure d'una altra manera les platges de Saldonar, Barbiguera o els Ameradors, entre d’altres. 

Si el que estàs buscant és una activitat en terra ferma, et recomanem el barranquisme amb els professionals de Surka, que et demostraran que els tobogans, sifons i salts poden ser divertits, sense l’obligació de fer els que t'inspiren respecte! En Surka saben bé que cada participant marca el seu propi ritme i adeqüen l'activitat a diferents nivells, edats i preferències.

Totes aquestes activitats es poden gaudir en parella, en família o amb el teu grup d'amics, pot ser una gran manera de celebrar una ocasió especial! Posa't en contacte amb els professionals de Surka i comença a planejar la teua escapada de turisme actiu. 

Surka

Vinaròs és una destinació gastronòmica en la qual descobrir a què sap realment el Mediterrani. A més, podràs gaudir de rutes inclusives en les quals aprendre sobre la seua història i els seus monuments. Sense oblidar que les seues cales i platges són realment boniques! Comences a preparar la teua escapada?

Imatges 
kayak vinaros rutas senderisme en vinaros senderes costa vinaros