Descobreix a la sempre interessant localitat de Parcent un lloc on l'esport, el turisme actiu i l'aventura estan al teu abast. Prepara't per a una escapada genial amb amics o en família!

 

Vitalparcentre a Parcent és un fantàstic parc d'oci i aventura on pots acostar-te a passar una gran estona o fins i tot organitzar un comiat de solter, un aniversari o una activitat de team building amb els teus companys. Tingues l'edat que tingues ho passaràs genial!

El parc d'aventures Vitalparcentre està estratègicament situat entre la mar i la muntanya, envoltat d'un autèntic bosc mediterrani, i està preparat per a acollir a participants grans i xicotets, tot depén de si t'atreveixes a soltar-te i divertir-te i del grau d'emoció que estigues buscant!

A més de les seues increïbles tirolines, 4 en total amb 25 plataformes diferents dalt dels arbres, i els seus 3 circuits d'aventura, compta amb instal·lacions perfectament equipades per a gaudir d'una altra classe d'activitats com el tir amb arc, pista de petanca, pista de voley i fins i tot pots divertir-te saltant en els seus llits elàstics o passejant en carruatge sota els arbres per a conéixer millor el fantàstic entorn.

Les activitats de multiaventura en equip o en família et permeten no sols divertir-te a l'aire lliure, sinó també estrényer llaços i reforçar la confiança en tu mateix o en el teu equip de treball. Has de provar-ho en bona companyia i molt millor si és en un gran paisatge com el de Parcent! A més, organitzar una escapada aventurera a aquest parc pot ser un gran regal d'aniversari o un original comiat de solter. També és un pla fenomenal per a gaudir en parella.

Aprofita per a organitzar una escapada al parc d'aventures Vitalparcentre a Parcent i coneix millor la comarca de la Marina Alta, un lloc genial per a combinar naturalesa, turisme actiu, passió per la mar i la muntanya i, per què no, ¡enoturisme! Comença a preparar el teu viatge i no oblides les ganes de passar-ho bé, ¡Vitalparcentre farà la resta!

Vitalparcentre

Parcent, a la comarca de la Marina Alta, és un xicotet secret de grans paisatges i sendes que recórrer. Escapa't a conéixer-lo i recorre llocs plens d'autenticitat com el seu Museu de l'Almàssera o el seu antic safareig. Prepara calçat còmode i desconnecta en un preciós entorn!

Imatges 
vitalparcentre alacant valencia comunitat valenciana vitalparcentre parcent vitalparcentre valencia