Si vols descobrir la Comunitat Valenciana d'una forma diferent plena d'aventures i posar a prova la teua adrenalina, descobreix tot el que té per a tu Nómada Aventura.

T'imagines desafiar els teus límits deixant anar el teu esperit més aventurer mentre sents la màgia de la naturalesa? Fes-ho realitat amb les activitats de Nómada Aventura i prepara't per a viure un intens dia replet de grans moments. 

Aquesta empresa multiaventura té activitats per a tota la família i altres més atrevides. Podràs practicar ràfting de la mà de grans experts en Montanejos i descendir per les aigües braves del riu Millars. També podràs sentir l'adrenalina saltant des d'un pont enganxat amb cordes a Benafer, junt al riu Caudiel. ¡El salt de pont és tota una experiència!

A més, en Nómada Aventura podràs fer activitats per a connectar amb la naturalesa. Per exemple, amb un dia de barranquisme en el qual recorreràs els diferents gorgs, cascades i barrancs de Fuente la Reina. Des de l'empresa et proporcionaran tot el material necessari i aniràs acompanyat de guies experts perquè la teua aventura siga inoblidable. 

Si eres dels que gaudeixen explorant l’interior de la terra, només has de preparar-te per a viure un dia emocionant d'espeleologia amb ràpel a Montanejos. Endinsa't en la cova i contempla la bellesa geològica que t'envolta. 

Per a passar moments ideals amb els més xicotets, Nómada Aventura també pot sorprendre't. Et proposem, per a això, que reserves una canoa i remes mentre gaudeixes d'un entorn natural privilegiat. 

Caiac, salt de pont, barranquisme, espeleologia, ràpel… Què més pots demanar? Descobreix la Comunitat Valenciana d'una forma diferent i viu una experiència inoblidable al costat de Nómada Aventura.

Nómada Aventura

Castelló és una província amb molt d'encant, on la naturalesa, els seus pobles d'interior i la seua costa converteixen aquest destinació en un lloc ple d'aventures emocionants. Descobreix paratges naturals increïbles i endinsa't en els seus municipis per a conéixer la seua història, la seua cultura i el millor de la seua gastronomia.

Imatges 
nomada aventura puenting
rafting montanejos nomada aventura,
nomada aventura montanejos,
nomada aventura castellon