Blogs en video

El bon aspecte va de la mà d'una vida saludable, i l'aigua i la tranquil·litat són indispensables per a aconseguir les dos coses. La Comunitat Valenciana és font dels dos elements i la seua oferta així ho reflecteix mitjançant les propietats de les aigües dels seus balnearis on cuidar-se com un es mereix. O deixar que et cuiden!

Res com passar un moment de tranquil·litat submergit en les càlides i termals aigües dels nostres balnearis. Relaxa't, desconnecta i torna a la rutina amb l'energia renovada. A més de ser un remei per a l'estrés també és una font de salut. Visita els nostres centres d'aigües termals a Castelló, València i Alacant. 

Destaquen entre aquests saludables espais terapèutics els balnearis de Cofrentes, Fuentepodrida i Verche o les aigües de Benassal, la Vilavella i Montanejos. Vine i deixa't acaronar per la calidesa de les nostres aigües! 

Inspira't

Practicar turisme de salut i benestar és una de les millors maneres de gaudir del nostre temps lliure. Esprem-ho al màxim a la Comunitat Valenciana, et contem com!

Propostes de viatge

Publicacions