Les famílies tenen en Costa Blanca, Benidorm, Castelló Mediterrani, València Terra i Mar i a la capital del Túria una varietat quasi infinita de propostes.

Deixa jugar els teus fills per les daurades platges de Benidorm i nadar en el seu mar cristal·lí. Disfruta veient com es diverteixen en algun dels seus parcs temàtics, d'aigua o naturalesa. Veuràs que a Benidorm la diversió és per a tota la família.

La Costa Blanca posseïx tots els ingredients per a disfrutar d'una fabulosa escapada en família, perquè és una destinació on trobareu diversió, sol i naturalesa. Vine amb els teus i comprova que la Costa Blanca és un lloc amb un muntó d'atraccions divertides, un clima excepcional i meravelloses platges.


 

Castelló Mediterrani, situat entre el càlid Mediterrani i les seues nombroses muntanyes, és el lloc perfecte per a les famílies més aventureres. Fer senderisme, escalar muntanyes o disfrutar del sol i del mar en les seues lluentes platges, són algunes de les propostes familiars.


 

La ciutat de València és una destinació que oferix cultura, costa i clima. Una irresistible combinació que fa de la capital del Túria un dels llocs preferits per tota la família. Arquitectura, disseny, gastronomia i platges... Prepàra't per a quedar-te enlluernat.

Les famosíssimes platges deValència Terra i Mar, abraçades pel Golf de València i emmarcades per les serres de Corbera i el Mondúber, permeten el gaudi d'aigües clares o recorreguts per increïbles espais naturals. I per damunt de tot, són proposicions familiars.


 

La Comunitat Valenciana és una destinació que ens oferix rutes per a fer amb xiquets en les quals podem triar des de passejades aptes per a cotxet de xiquet menut i motxilla fins a passejades amb la bicicleta per vies verdes que oferixen seguretat i diversió a colp de pedal. Informa-te’n en guies especialitzades i en webs d’oci familiar que seleccionen activitats i destinacions per a famílies.

Si t’interessa recórrer a peu, en bici o en barca el territori valencià, amb la família, consulta les guies especialitzades de senderisme i de vies verdes

Imatges
Turismo familiar en Alicante Costa Blanca
Turismo familiar en Jérica - Castellón
Turismo familiar en Cullera - Valencia terra i mar