Els viatgers foodies trobaran un autèntic paradís en la rebosteria de la Comunitat Valenciana. Parada obligatòria per als més llépols!

L'elaboració dels dolços té una gran influència de la cuina àrab. Pel que l'ametla destaca entre els seus ingredients. Una riquíssima tradició que portarà el paladar molts segles arrere.

Alacant és la terra del gelat i del torró, els dolços de la Comunitat Valenciana més coneguts internacionalment. Segur que ja ha estat en la teua taula més d'una vegada! A més, en la nostra terra han sabut elaborar magnífics xocolates des de fa segles. La tradició xocolatera de Torrent, els Museus del Xocolate a Sueca i La Vila Joiosa són bona mostra d'això.

I no són les úniques delícies! Cada festa i tradició ve acompanyada amb les receptes més saboroses i típiques de la nostra gastronomia. La Setmana Santa fa gust d’arnadí, panquemao i rotllets d'anís; les Falles a bunyols de carabassa; el Nadal a pastissets de moniato i casca; i l'estiu, a orxata i fartons. Riquíssimes propostes per a gaudir en cada època de l'any. Quan véns?
 

Receptes