WEBCAMS

en directo

Blogs en video

La Comunitat Valenciana és una destinació molt inspiradora. És eixe lloc on sempre trobes el teu lloc i del qual et costa acomiadar-te. No és d'estranyar que tornes, una vegada i una altra, a eixos racons de somni que amaga la nostra terra. Un d'ells es troba a l'interior de la província de València i la seua riquesa cultural inunda els seus carrers de tradicions, històries i experiències. Benvingut a Ademuz!

Ademuz es un municipi que comprén els llogarets de Sesga, Mas del Olmo i Val de la Sabina. Es troba en el límit entre la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Aragó, la qual cosa li atorga unes característiques tant singulars com sorprenents. 

Qué fer en Ademuz

Banyat per les aigües dels rius Túria, Ebrón i Bohílgues, considerat el riu més net de tota la Comunitat Valenciana, Ademuz compta amb captivadors paisatges de muntanya, d'horta i d'interior. 

Et proposem que comences descobrint la seua naturalesa i les seues diferents rutes. El Pico Castro et permetrà contemplar unes privilegiades i meravelloses vistes de tota la comarca, mentre que les seues famoses barraques, Patrimoni Immaterial de la Humanitat, et permetran aprendre i viatjar a través de la història.

Un dels símbols del municipi és la seua poma esperiega, una varietat originària d'Ademuz que destaca entre les altres per tindre una polpa molt dura, una grandària gran i, sobretot, una dolçor única. Gràcies a les condicions climàtiques d’Ademuz, l’esperiega desenvolupa un sabor d'allò més agradable.

Després de provar-les, et convidem que passeges pel municipi i descobrisques el seu encantador barri antic, la seua església parroquial de Sant Pere i Sant Pau o la seua ermita de la Verge de l'Horta, del segle XIII, una autèntica joia del patrimoni artístic valencià.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Webcams

Inspira't

Publicacions