Galeria Multimèdia

El Rincón de Ademuz té tant a oferir a qui el visita que la teua escapada es convertirà en una excusa per a tornar-hi. Pren-ne bona nota!

El Rincón de Ademuz, a l'interior de la província de València, és tot un tresor a descobrir per als amants dels paisatges naturals, les rutes de senderisme i els grans monuments del passat. A més, està compost de cases tradicionals amb molt d'encant i amb el color de la pedra com a protagonista.

Els pobles bonics del Rincón de Ademuz són Ademuz, Casas Altas, Casas Bajas, Castielfabib, La Puebla de San Miguel, Torrebaja i Vallanca. I et sorprendrà la quantitat de coses que veure en ells.

A Ademuz no et pots perdre el paisatge de barraques, construccions de pedra en sec que formen part del Patrimoni de la Humanitat, i les seues fantàstiques pomes! Casas Altas és un municipi tranquil al voltant del qual t'encantarà caminar, i Casas Bajas és un lloc perfecte per a practicar ràfting en el riu Túria. Castielfabib és una xicoteta joia en pedra des de la qual descobrir la Mola dels Tres Regnes o les restes del seu castell, sense oblidar els paratges fluvials i els carrers del municipi! A la Puebla de San Miguel deus, sens dubte, visitar un dels tresors del Rincón de Ademuz, el Parc Natural de la Puebla de San Miguel i la seua microreserva de sabines turíferes de Las Blancas. Finalment, no et perdes els camps de pomeres de Torrebaja i el xicotet llogaret de Torrealta. I visita Vallanca, un municipi ple de racons encantadors i de rutes en les quals perdre's. Descobreix tots els tresors del Rincón de Ademuz!

#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
Des de Casas Bajas a Cuesta del Rato, pasant per Casas Altas, Ademuz, Puebla de San Miguel, Torrebaja, Vallanca i Castielfabib.
Mapa
map