Galeria Multimèdia

Descobreix un preciós temple barroc en un municipi amb molts plans per gaudir. Prepara la teua escapada a Ademuz!

La Iglesia Parroquial de San Pedro y San Pablo, Església Parroquial de Sant Pere i Sant Pau a Ademuz, a l'interior de València, és un bell i monumental temple dels segles XVI i XVII, construït en estil barroc. A l'interior de l'Església Parroquial de Sant Pere i Sant Pau trobaràs nombroses capelles que alberguen pintures i retaules de gran rellevància. Segur que gaudeixes observant amb calma cada detall! El seu exterior és també molt interessant, ja que els seus murs mostren la pedra natural amb què estan construïts.

Et proposem visitar l'Església Parroquial de Sant Pere i Sant Pau a Ademuz i, a més, continuar caminant per aquest bonic municipi, que sembla vessat sobre el vessant d'una muntanya presidida pel seu castell i una ermita.

El paisatge que envolta Ademuz és un altre dels seus atractius: pots acostar-te al fantàstic Bosc de Las Blancas i passejar entre fantàstics exemplars de savines blanques. O també et pots acostar a l'interessant jaciment iber de La Celadilla. T'encantarà tot el que veuràs en aquest poble amb tant d'encant!