Galeria Multimèdia

Vine a admirar un dels monuments més emblemàtics d'Ademuz, les restes d'un antic castell medieval que des de dalt protegeixen la localitat!

El Castillo de Ademuz, Castell d'Ademuz, a la part alta de la ciutat, porta segles gaudint d'unes vistes increïbles i estratègiques. T'animem a pujar fins a ell! A l'interior de l'antic recinte del Castell d'Ademuz, a més, es troba l'antiga Ermita de Santa Bàrbara. Aquest enclavament constitueix un fantàstic mirador en el qual gaudiràs veient el municipi vessant-se en la falda de la muntanya sobre la qual es troba.

El Castell d'Ademuz és una construcció defensiva medieval, de la qual encara es poden apreciar restes de les seues antigues muralles, un lloc amb un encant molt especial, i increïblement fotogènic!

Et proposem descobrir el valuós patrimoni històric d'Ademuz, de monument en monument, en una ruta urbana plena de sorpreses. Podràs incloure parades a la bonica Església de la Virgen de la Huerta i fins i tot al poblat iber de La Celadilla. En ambdós llocs sembla que el temps s'haja detingut! Per a completar la teua vivència, res com una ruta de senderisme pel Bosc de Las Blancas. Descobreix tot el que t'espera en aquest municipi de El Rincón de Ademuz!