Galeria Multimèdia

Vine a passejar per un antic poblat iber a Ademuz, al·lucinaràs amb aquest jaciment del segle V a.C!

La Celadilla, a Ademuz, a l'interior de la província de València, és un jaciment iber de singular importància, i un gran pla si visites aquest municipi de la comarca del Rincón de Ademuz!

La Celadilla es troba sobre una mola, un lloc estratègic des del qual les vistes són genials, i en el qual allà pel segle V a. C. es va establir un assentament. En la teua visita podràs veure part de la muralla i una torre guaita, reconéixer el traçat dels carrers i diverses restes dels habitatges o habitacions, una de les quals s'ha identificat com una antiga cuina. Et sorprendrà el treball realitzat per a traure-les a la llum! La Celadilla es pot visitar en una activitat molt especial, en la qual faràs un autèntic viatge en el temps a l'època ibera acompanyat d'un guia, i degustaràs deliciosos productes locals com a part de l'aventura! La Celadilla també pot ser un gran pla per a un grup escolar, amb activitats per als més xicotets, o es pot visitar per lliure. A més, a la tardor se celebren les Jornades Iberes a Ademuz, on es fan visites teatralitzades, una cosa que no hauries de perdre't!

Et proposem visitar Ademuz i incloure en la teua ruta una escapada a la Celadilla. Pots fins i tot anar a peu des d'Ademuz gaudint d'una magnífica ruta de senderisme!