Albalat dels Sorells

Albalat dels Sorells

Main image

Albalat dels Sorells és una oportunitat per descobrir l’Horta Nord des de la perspectiva d’un palau-castell gòtic del segle XV que presidix la població. És un municipi ben comunicat, situat a pocs quilòmetres de la ciutat de València i al qual es pot accedir per la línia 3 del metro. No sols és destacada la portada de la seua església d’estil barroc o les pintures interiors de la cúpula sinó el tramat rural.

Els jardins i els parcs motiven a disfrutar de les activitats lúdiques. L’espai urbà és lloc de programes culturals destacats com “Albalat en Dansa” o “Juliol a la Fresca”. També l’Espai Cultural és un bon punt per a gaudir de la cultura. Les festes majors celebrades la primera setmana setembre, com les falles, els Sants de la Pedra o Sant Antoni permeten el coneixement de les tradicions.  Així que Albalat dels Sorells espera cada dia el visitant per a oferir-li el millor d’ell mateix.


Troba

Nom
Tipus
Campings
Compres
Festes

Inspira't

image
València és tot un paradís per als amants del cicloturisme. Si busques idees per a una excursió sobre dues rodes amb els amics o la família, hui et recomanarem una via verda senzilla i molt bonica: la Via Xurra.
image
L'horta de València és un dels senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana, no només en l’àmbit geogràfic, territorial i històric, sinó també perquè ens proporciona excel·lents aliments des de fa mil·lennis. Els cultius fèrtils de la nostra agricultura es transformen en productes d'alta qualitat, i la xufa n’és un dels aliments més destacats.

Notícies

Publicacions