Mercat Municipal d'Alboraia

Main image

Multimèdia Gallery 

Visitar el Mercat Municipal d'Alboraia pot ser una gran manera de començar a descobrir aquesta localitat que té amb què gaudir. Prepara la cistella de la compra i assaboreix els increïbles productes que hi trobaràs!

El Mercat Municipal d'Alboraia és un equipament de nova construcció decorat amb tradicionals ceràmiques valencianes, un lloc bonic i ple de vida al qual acudir a la recerca de les fresques hortalisses que creixen a la idíl·lica horta de la qual Alboraia està envoltada.

Els productes de proximitat són espectaculars, i la resta de parades completen una oferta gastronòmicament redona: salaons, xarcuteria, pescateria, carnisseria i molt més.

Et proposem veure-ho com a part d'un recorregut pels carrers més antics del seu centre urbà, parant-te a gaudir dels habitatges rurals de la zona i d'altres cases d'inspiració modernista i art déco, dels segles XIX i XX. No has d'oblidar l'església parroquial de l'Assumpció de La nostra Senyora, la construcció de la qual es va iniciar en l'Edat mitjana i que val la pena visitar. En acabar, i abans de dirigir-te a l'horta, et recomanem parar al Mercat d'Alboraia i fer-te amb un bon pícnic amb el qual començar un divertit passeig a peu o amb bicicleta. Els camins entre camps et mostraran l'entramat de séquies amb les quals es rega i un bon nombre de cases típiques de labor.

I el teu passeig pot acabar a la Platja de la Patacona, amb més d'un quilòmetre de fina arena i un passeig marítim realment animat. Un lloc perfecte on devorar les teues compres del Mercat Municipal d'Alboraia!

Alboraia, a més, està ben connectada amb València, per la qual cosa arribar al seu mercat és senzill, ja siga en transport públic o a través del carril bici que recorre l'antiga Via Xurra. No et perdes aquesta visita!

# TIPUS

Mercats