Galeria Multimèdia

Preparats per a conéixer un dels bonics racons d'Anna? T'atreviràs a donar-te un bon capbussó en les seues fredes aigües? No perdes l'oportunitat de visitar la Font de Març!

Molt prop de l'Albufera d'Anna trobem un lloc amb una bellesa entranyable. Es tracta del paratge de la Font de Març, un naixement d'aigua abrigallat per un canó de roques grisenques polides per les crescudes del riu.

En aquest xicotet llac, un dels racons més desconeguts d Anna, pots donar-te un capbussó, pescar o, simplement, gaudir del seu entorn. Per als que decidisquen banyar-se, han d'estar preparats per a submergir-se en aigües ben fredes i cristal·lines. I de fons? Trobarem una antiga fàbrica de tints, hui en ruïnes.

A la part alta d'aquest paratge s'alça la “Venta de Marzo”, un casalot amb ermita pròpia dedicada a la Verge dels Dolors amb diversos segles d'història, convertit actualment en allotjament rural.

La zona està repleta d'encants naturals, com la muntanya Punta d'Anna, la qual podràs recórrer gràcies a les seues senderes. Si estàs pensant a gaudir d'un dia envoltat de naturalesa, aquest és un lloc ideal. Te'n vens?