Galeria Multimèdia

Descobreix un dels edificis més rellevants de la història d'Aras de los Olmos i gaudeix de les seues exposicions i col·leccions. T'encantaran els monuments d'aquest municipi!

El Horno Medieval, el Forn Medieval de la Calle del Jueguecillo d'Aras de los Olmos porta formant part del paisatge urbà uns 600 anys. Durant aquest temps ha sigut un dels punts més rellevants del municipi, per tractar-se del lloc on es coïa l'aliment bàsic per als locals, el pa. A més, ha sigut un lloc animat i de reunió, ja que antigament es cuinaven en aquest forn medieval comunitari un bon nombre de plats que hui dia preparem a casa.

La bona notícia és que el Forn Medieval d'Aras de los Olmos es pot visitar, i a més al seu interior trobaràs una exposició dedicada al cereal amb ferramentes i eines relacionades amb el seu cultiu i tractament d'altres temps. I per descomptat, també relacionats amb l'elaboració del pa!

La data de construcció d'aquest forn medieval és 1351, i ha estat actiu fins i tot fins a 1975. Una vida molt longeva! Si adquireixes la teua entrada per a la Colección Museográfica Ecomuseo de Aras de los Olmos tindràs aquesta visita inclosa, així que anima't a fer una ruta cultural per aquest municipi tan interessant. I no oblides vindre amb calçat còmode, els voltants d'Aras de los Olmos estan plens de bellesa!