Aras de los Olmos

Aras de los Olmos

Main image

Aras de los Olmos és una localitat situada a la comarca dels Serrans, a 99 quilòmetres de la ciutat de València per la CV-35. Té un llogaret, Losilla, als peus de la serra del Javalambre.

La vila d'Aras es troba al cor de l'Alt Túria, en un important enclavament cultural, perquè hi conflueixen tres cultures: la valenciana, l'aragonesa i la castellana, ja que limita amb les províncies de Conca i Terol.

Té una extensió de 75 km2 amb una accidentada orografia. El riu Túria travessa el terme d'oest a est, i es converteix en protagonista del paisatge.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Centres BTT
Compres
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus

Inspira't

image
Quan planifiquem les nostres vacances, sovint pensem en monuments o ciutats creades per l’ésser humà o platges on ens podem relaxar i, freqüentment, ignorem una cosa omnipresent en la vida de l'ésser humà, una cosa que amaga moltes meravelles i sorpreses: el cel nocturn.
image
En la Comunitat Valenciana comptem amb una flora realment diversa i bonica. La millor època de l'any per a poder veure-la en tota la seua esplendor és la primavera, quan, aprofitant les bones temperatures, podem fer rutes de senderisme per a observar les diferents espècies de cada zona.
image
La regió muntanyosa de València ofereix riquesa natural i bells paisatges com la regió muntanyenca del Túria o els Serrans com és coneguda normalment.
image
Els Serrans, coneguda comunament com La Serranía, es considera una de les zones més boniques de la Comunitat Valenciana per a fer senderisme. A més és popular per tenir balnearis naturals.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions