Casa del Cortijo_Aras de los Olmos
Aras de los Olmos
Aras de los Olmos
Ermita del Santo Cristo_Aras de los Olmos
Aras en Flor_Aras de los Olmos
Losillasaurus Giganteus_Aras de los Olmos
Aras de los Olmos
Aras de los Olmos
observatorio Aras de los Olmos,
fiestas Aras de los Olmos,
planes en Aras de los Olmos,
como llegar Aras de los Olmos,
que ver en aras de los olmos

Blogs en video

Amb un patrimoni històric que sorprén, Aras de los Olmos és a més una localitat on el paisatge convida a perdre's, fins i tot quan es fa de nit! Pren nota de tot el que t'espera en aquest racó de l'interior de València.


Aras de los Olmos, a la comarca de Los Serranos a l’interior de la província de València, és una localitat plena d'història amb un barri antic ple de llocs d'interés i amb molta història. I a més és una destinació Starlight, on les estreles brillen i observar-les es converteix en una gran experiència! Acompanya'ns en el nostre recorregut per aquest lloc amb tant d'encant.

Què veure a Aras de los Olmos

Per a començar, et recomanem passar per la Casa del Cortijo, seu del CM Ecomuseu d’Aras de los Olmos, on podràs rebre informació sobre el municipi i traure tot el partit a la teua visita.

El CM Ecomuseu d’Aras de los Olmos, un dels grans atractius d'aquesta localitat i un fantàstic pla cultural i etnogràfic per a gaudir en família, és un museu diferent a l'habitual, ja que la seua activitat es desplega en diverses localitzacions i no en un únic edifici. La seua finalitat és donar a conéixer la cultura i les tradicions d'aquest racó del nostre territori. Segur que gaudeixes amb les seues exposicions!

El teu recorregut començarà a l'esmentada Casa del Cortijo, on et recomanem visitar el pati, on es troba la Torre del Cortijo i l'Almàssera de Cera. El teu passeig seguirà per carrers d'aspecte tradicional i amb un bon nombre de llocs especials en els quals detindre't. T'encantarà el seu nucli urbà de façanes blanques, balcons de forja i teules de fang!

No podrà faltar una parada per a fer-te boniques fotos en dos dels balcons més famosos d'Aras de los Olmos, el castellà i el balcó cantoner. I després et recomanem acostar-te a conéixer l’Església Parroquial de Nostra Senyora dels Àngels, del segle XVI, i amb una interessant mescla d'estils arquitectònics.

Altres llocs que t'aconsellem visitar pel seu interés històric i patrimonial són el Forn Medieval, els horts tapiats o l'interessant Jardí Etnobotànic. Informa't de tot el recorregut!

No has d’anar-te’n sense provar l’astroturisme a Aras de los Olmos, on trobaràs un observatori i activitats molt interessants. Tampoc hauries de deixar de recórrer les seues rutes geològiques o de fer-te una foto en família amb una gran rèplica d'un sorprenent dinosaure, el Losillasaurus Giganteus.

Després, et proposem eixir del nucli urbà per a conéixer l’Ermita de Santa Catalina, a la part alta de la mola i del segle XVII. Pot ser una excursió realment interessant!

I encara queden més sorpreses! A més del nucli d'Aras de los Olmos, molt a prop trobaràs un xicotet llogaret, el de Losilla de Ara. Des d'allí arribaràs a un mirador preciós des del qual admirar una fantàstica caiguda d'aigua sobre el riu Arcos! Altres punts d'interés al llogaret són la seua font d'aigua natural i l'antic molí d'una central elèctrica. Vine a enamorar-te d’Aras de los Olmos!

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Cases rurals
Centres BTT
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions