Aras de los Olmos

Aras de los Olmos

Main image

Aras de los Olmos és una localitat situada a la comarca dels Serrans, a 99 quilòmetres de la ciutat de València per la CV-35. Té un llogaret, Losilla, als peus de la serra del Javalambre.

La vila d'Aras es troba al cor de l'Alt Túria, en un important enclavament cultural, perquè hi conflueixen tres cultures: la valenciana, l'aragonesa i la castellana, ja que limita amb les províncies de Conca i Terol.

Té una extensió de 75 km2 amb una accidentada orografia. El riu Túria travessa el terme d'oest a est, i es converteix en protagonista del paisatge.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Centres BTT
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus

Inspira't

image
Quan planifiquem les nostres vacances, sovint pensem en monuments o ciutats creades per l’ésser humà o platges on ens podem relaxar i, freqüentment, ignorem una cosa omnipresent en la vida de l'ésser humà, una cosa que amaga moltes meravelles i sorpreses: el cel nocturn.
image
En la Comunitat Valenciana comptem amb una flora realment diversa i bonica. La millor època de l'any per a poder veure-la en tota la seua esplendor és la primavera, quan, aprofitant les bones temperatures, podem fer rutes de senderisme per a observar les diferents espècies de cada zona.
image
La regió muntanyosa de València ofereix riquesa natural i bells paisatges com la regió muntanyenca del Túria o els Serrans com és coneguda normalment.
image
Els Serrans, coneguda comunament com La Serranía, es considera una de les zones més boniques de la Comunitat Valenciana per a fer senderisme. A més és popular per tenir balnearis naturals.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions