Galeria Multimèdia

Veuen a visitar una preciosa església en una localitat amb molt a oferir a qui la visita. Descobreix el patrimoni d'Aras de los Olmos!

La Iglesia Parroquial de Nuestra Señora de los Ángeles, Església Parroquial de Nostra Senyora dels Àngels, a Aras de los Olmos, és un temple que val la pena visitar. Es tracta d'una construcció del segle XVI que va aprofitar una altra preexistent i que, per tant, presenta una interessant mescla d'estils. La riquesa cultural i el patrimoni dels nostres pobles de l'interior ja és per si mateix un bon motiu per a una escapada!

Si dones una ullada a l'Església Parroquial de Nostra Senyora dels Àngels des de l'exterior, trobaràs tant elements romànics com renaixentistes, a més d'un gran campanar. Si accedeixes a aquest temple, trobaràs nombroses referències a la tradicions locals, a més d'esgrafiats que cobreixen parets i voltes. Si continues buscant tresors a l'interior, trobaràs una interessant creu gòtica del segle X i t'encantarà anar descobrint les diferents escultures a les que es venera.

Després de visitar aquest temple pots acostar-te a descobrir la bonica Ermita de Santa Catalina, a uns 5 km de la localitat i amb molta llegenda a la seua esquena. Calça't còmode i gaudeix del paisatge i la història d'aquest racó increïble als Serrans valencians!