Galeria Multimèdia

L'Església Parroquial de Nostra Senyora dels Àngels ha sigut reconeguda com a monument historicoartístic de caràcter nacional i Bé d'Interés Cultural.

La Iglesia Parroquial de Nuestra Señora de los Ángeles, Església Parroquial de Nostra Senyora dels Àngels a Tuéjar, a la comarca de Los Serranos, és un gran temple religiós de la segona meitat del segle XVII. Es tracta d'un dels primers exemples d'arquitectura barroca en el nostre territori! 

L'església presenta elements que reflecteixen diferents èpoques i estils, testimoniatge de la seua rica història i les diverses etapes de la seua construcció i remodelació al llarg dels anys. Es troba en el costat nord de la Plaça Major.

L'interior de l'Església Parroquial de La nostra Senyora dels Àngels acull obres d'art religiós de gran valor, com a escultures, pintures i retaules que enriqueixen el patrimoni cultural del lloc. Esta església també és un monument cultural i turístic per als visitants que desitgen explorar la història i l'encant de la localitat de Tuéjar. La seua ubicació en el centre de la població la converteix en un element central de la vida quotidiana i de les celebracions i festivitats locals. Vine a conéixer esta bonic temple i enamora't de Tuéjar!