Galeria Multimèdia

Descobreix l'ampli ventall d'activitats i serveis dels quals pots gaudir al Club Nàutic de Canet d'en Berenguer.

El Club Nàutic de Canet d'En Berenguer es troba al costat de la platja de Canet, una extensa platja de la província de València que compta amb una gran afluència i un magnífic passeig marítim.

Aquest club nàutic prop de Sagunt és un centre d'activitat esportiva i esdeveniments socials situat, sens dubte, en un lloc privilegiat. La seua superfície en terra és de 25.830 m² i en aigua és de 39.154 Mº. Compta amb 579 amarraments disponibles i una profunditat de 2,5 metres en dàrsenes, a més d'una oferta de 150 places d'aparcament. És un espai perfecte per a la pràctica d'esports nàutics i el desenvolupament de qualsevol activitat a l'aire lliure. El paisatge et conquista amb les increïbles vistes a la mar Mediterrània.

Quines activitats pots practicar en aquest club nàutic? La llista és llarga. Prova la vela creuer i la vela lleugera, rema amb el caiac de mar i el Drac boat o llança't a practicar submarinisme. També se celebren activitats relacionades amb la pesca.

En aquest club també ofereixen variats serveis com la reparació d'embarcacions, a més de posar a la teua disposició un gimnàs i una piscina. Què més necessites? A Canet d'En Berenguer tens un espai per a gaudir de la mar i les seues immenses possibilitats. Aprofita'l!

# ESPECIALITATS

Catamarà i vela lleugera Escoles de vela Clubs nàutics i ports esportius
# SERVEIS
Grua Talleres Radio Tiendas Nauticas Aseos Cabestrante Bandera Azul Recogida de Basuras Bar Edificio Social Botiquin Rampa Alimentación Hielo Muelle de Espera Restaurante Aparcamiento Duchas Mostra'n més Amaga