Sagunt/Sagunto

Sagunt/Sagunto

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

Sagunt relata, a través de les seues nobles pedres, la història de les cultures majestuoses i decisives en la història de la península Ibèrica. Un passeig pel conjunt històric-artístic, poblat de vestigis de segles passats, proporciona un viatge en el temps, per la importància del patrimoni històric i arqueològic de la ciutat. Esta circumstància fa que Sagunt tinga amplis centres culturals on es reunixen les troballes més destacades del terme. El seu caràcter cultural unit a l'agradable clima mediterrani i els seus tretze quilòmetres de litoral amb platges distingides amb la bandera blava d'Europa fan del municipi un destí turístic altament recomanable.


Com arribar:

A través de l'autopista A-7, direcció sud eixida 50 de Sagunt i direcció nord des de l'A-7 eixida a N-340 i, des de València ciutat, N-221 eixida a N-340. Per carretera, a través de la N-234 i la N-340. Posseix estació de ferrocarril.


Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
A la Comunitat Valenciana trobem platges per a tots els gustos: platges canines, platges per a tota la família, platgesnaturistes i també platges nudistes on prendre el sol i relaxar-se sense complexos.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.
image
Aquest és el nostre Top5 de les millors excursions que pots realitzar per València per a conéixer la ciutat. Escapades, rutes i excursions de cap de setmana.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions