Destinacions compromeses amb la qualitat

Blogs en video

Sagunt és una destinació amb molta història. Els seus monuments parlen i els seus carrers estan replets de petjades del passat. Un lloc on podràs viatjar en el temps i descobrir racons fascinants. A més, el seu clima, la seua gastronomia i les seues platges el converteixen en una destinació turística molt recomanable.

Què veure a Sagunt

La nostra visita a Sagunt comença contemplant el seu majestuós castell. Una fortalesa d'existència bimilenària i envoltada de muralles pertanyents a diferents cultures que es van assentar en aquesta zona. Endinsa't en el Castell de Sagunt i descobreix tots els tresors històrics de l'època ibera, romana, medieval i moderna. Una forma fantàstica de viatjar en el temps amb tota la família!

Un altre dels monuments que no pots perdre't és el Circ Romà, una obra que originalment tenia una capacitat d’entre 15000 i 20000 espectadors. Però, sens dubte, el que has de veure és el Teatre Romà de Sagunt. Aquest lloc et farà viatjar en el temps només en posar un peu. Està situat a la falda de la muntanya del Castell i és una de les joies més importants de la cultura romana a Espanya. Amb el pas del temps, s'ha anat restaurant perquè, hui dia, pugues visitar-lo, conéixer en primera persona part de la història que envolta aquest teatre i, fins i tot, gaudir de grans representacions artístiques.

Si t’agrada aquesta part de la història, vine a l’Antiquarium Epigràfic. Aquest museu es troba a la Plaça de Sant Ferran del castell i guarda una selecció temàtica de la col·lecció epigràfica del Museu Arqueològic de Sagunt.

A part de la seua cultura, Sagunt també és un lloc on pots gaudir de la brisa del Mediterrani i fer llargs passejos per la seua platja d'arena fina en el Port de Sagunt. Un lloc espectacular per a contemplar la mar i passar-ho genial amb activitats com el windsurf. A més, és una platja totalment accessible perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen tindre al seu abast tots els serveis. Altres de les seues platges són la de Corint i l’Almardà.

A Sagunt es mantenen més vives que mai les seues tradicions i els seus costums. I la gastronomia no anava a ser menys. Cada dijous es realitza el  típic berenar de pataqueta, un entrepà xicotet que és tota una delícia per als saguntins. La pataqueta té forma de mitja lluna i sol anar farcida de truita de faves i alls tendres o de llonganissa. Se't fa la boca aigua? Apunta aquest dia en el teu calendari i descobreix Sagunt a través dels seus deliciosos sabors i costums. 

Si t'agrada sentir la naturalesa, desconnectar i gaudir de la tranquil·litat, a Sagunt podràs trobar diferents espais naturals per a passar un bon dia en família. I si vols observar les aus que hi ha en la zona i gaudir d'una experiència diferent, descobreix la marjal d’Almardà i dels Moros y gaudeix de les vistes. 

Sens dubte, és una destinació que val la pena visitar i descobrir tota la història, mimetitzar-se amb les seues tradicions i gaudir de la naturalesa que l'envolta. 

Com arribar:

A través de l'autopista A-7, direcció sud eixida 50 de Sagunt i direcció nord des de l'A-7 eixida a N-340 i, des de València ciutat, N-221 eixida a N-340. Per carretera, a través de la N-234 i la N-340. Posseix estació de ferrocarril.


Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Compres
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Platges

Inspira't

Endinsa't en una ruta per a viatjar per diversos segles de la nostra història i visita els monuments més singulars de la Ruta del Grial fins a arribar a la desitjada relíquia.
Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!

Propostes de viatge

Publicacions