Sagunt/Sagunto

Sagunt/Sagunto

Main image
  Destí de Qualitat

Sagunt relata, a través de les seues nobles pedres, la història de les cultures majestuoses i decisives en la història de la península Ibèrica. Un passeig pel conjunt històric-artístic, poblat de vestigis de segles passats, proporciona un viatge en el temps, per la importància del patrimoni històric i arqueològic de la ciutat. Esta circumstància fa que Sagunt tinga amplis centres culturals on es reunixen les troballes més destacades del terme. El seu caràcter cultural unit a l'agradable clima mediterrani i els seus tretze quilòmetres de litoral amb platges distingides amb la bandera blava d'Europa fan del municipi un destí turístic altament recomanable.


Com arribar:

A través de l'autopista A-7, direcció sud eixida 50 de Sagunt i direcció nord des de l'A-7 eixida a N-340 i, des de València ciutat, N-221 eixida a N-340. Per carretera, a través de la N-234 i la N-340. Posseix estació de ferrocarril.


Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Platges

Inspira't

image
Per a molts turistes, tant a nivell nacional com a internacional, Castelló representa la meca en matèria de festivals musicals a l'estiu. Enguany 2018, es compleixen els 50 anys de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i d'acord a les paraules del seu president Pedro Rodríguez, ha arribat l'hora de batre un rècord.
image
A la Comunitat Valenciana trobem platges per a tots els gustos: platges canines, platges per a tota la família, platgesnaturistes i també platges nudistes on prendre el sol i relaxar-se sense complexos.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions