Galeria Multimèdia

Canet d'en Berenguer compta amb una extensa platja, completa en serveis i llesta per a gaudir d'una jornada increïble a la vora del Mediterrani.

La platja de Racó de la Mar, també coneguda simplement com la platja de Canet d'en Berenguer, és l'única del municipi i compta amb una extensió de 1.250 metres, a més d'uns 80 metres d'amplària. És d'arena fina i suau i les seues aigües cristal·lines et permeten veure el fons de la mar amb claredat.

Aquesta platja s'endinsa com un tascó entre les de Sagunt i en el seu entorn conserva una línia de dunes cobertes de vegetació que donen al conjunt un aspecte molt més natural.

Els serveis que ens ofereix aquesta platja de Canet d'En Berenguer són molt complets i proporcionen el major confort i seguretat. Hi ha una posta sanitària i de salvament, 2 torres de vigilància perquè els socorristes tinguen excel·lent visibilitat i un port esportiu pròxim que ofereix caiac, vela lleugera, windsurf i més activitats.

L'accessibilitat està cuidada: trobaràs un punt accessible amb WC, vestuari, dutxes i cadires amfíbies perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir també de l'aigua.

El passeig marítim que envolta la platja de Racó de la Mar és una de les seues millors bases. Passeja per ell i et trobaràs amb restaurants, hotels, instal·lacions esportives, jocs infantils, aparcaments i un mercat ambulant en els mesos d'estiu.

Aquesta platja renova cada any el certificat de Bandera Blava, un reflex del seu bon estat de manteniment. No ho penses més i planeja una escapada a la platja de Canet d'en Berenguer; té tot el que necessites perquè siga un dia inoblidable.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Q ICTE Calidad ISO 14001 ISO 9001 Bandera Blava Accessible
# SERVEIS
Tourist Info Playa Abierta Hoteles Juegos Deportivos Servicios WC Lavapies Pasarelas Parking Bandera Azul Playa Semi Urbana Camping Parada Taxi Vela Estado del Mar Accesible Acceso Persona Movilidad Reducida Cruz Roja Restaurante Windsurf Mostra'n més Amaga