Blogs en video

L'horta, la marjal, les barques, l'arròs i el Port de Catarroja són la seua essència. Catarroja és el lloc ideal per a degustar la cuina tradicional valenciana i compta amb punts d'interés com la Casa Palau de Vivanco, el pont de pedra, la vila romana i com no, el Parc Natural de L’Albufera.

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Golf

Inspira't

València ha sigut terra d'arrossos des de fa segles. Concretament ens hem de remuntar fins al segle VIII, quan els àrabs habitaven el territori, per a trobar el moment en què es va començar a cultivar arròs als voltants de la capital.
Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?
A la Comunitat Valenciana, i concretament a València, hi ha un lloc únic al món que no pots deixar de visitar: l’Albufera.
T'apassiona el golf? No és només cosa teua. Aquest esport té una fórmula perfecta que atrau cada any més i més gent: és divertit, es practica a l'aire lliure, fomenta la competitivitat, la concentració i també l'exercici físic.

Notícies

Publicacions