catarroja
valencia
turismo catarroja

Blogs en video

Et convidem a conéixer un municipi que és port d'accés a un ecosistema ple de vida i bellesa. Descobreix tot el que Catarroja pot oferir-te!


A Catarroja, a la província de València, està pegada al preciós Parc Natural de l’Albufera, així que si eres aficionat a l'aire lliure, als grans paisatges o al birdwatching o albirament d'aus, has de prendre nota de tot el que et recomanarem. Tindràs moltes ganes de visitar aquest municipi!

Què veure a Catarroja

Envoltat de marjal, horta i camps d'arròs, el Port de Catarroja és, sens dubte, la gran joia d'aquesta localitat. Es tracta d'un port d'aigua dolça, ja que les aigües de la llacuna del Parc Natural de l’Albufera són les que podràs recórrer amb barca.

Es tracta d'un dels principals accessos a l’albufera i històricament ha unit a través de trams navegables diverses localitats, i és un lloc preciós al qual anar a fer un passeig i fer fotos increïbles!

Des del Port de Catarroja podràs veure salpar regates de Vela Llatina, el tipus d'embarcació més tradicional, originària del segle II a. de C. i part d'aquest paisatge. O anar-te a albirar aus en una activitat de birdwatching on sorprendre’t de la gran varietat d'espècies. L’Albufera captiva a tot el que la visita!

Al nucli urbà no et pots perdre la Casa Palau de Vivanco, del segle XVIII, o el pont de pedra. Un altre punt d'interés és la vila romana descoberta al nord-oest del nucli urbà, que demostra que aquesta zona va estar habitada des de temps immemorials. Al barri de Les Barraques, visita l'Església de Sant Miquel, del segle XVII. I no te’n vages sense passar pel seu animat mercat municipal.

Catarroja també és una gran destinació per als amants del golf i del menjar tradicional, dues bones excuses per a organitzar una visita! Escapa't a descobrir-la per tu mateix i enamora't d'un paisatge únic.

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Golf

Inspira't

Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?

Propostes de viatge

Publicacions