Galeria Multimèdia

Es tracta d’un camp difícil, tècnic i amb encant. En el disseny, es buscà l’exigència amb el jugador de handicap baix i, alhora, la possibilitat que qui el posseeix alt també hi gaudisca.

Una combinació aconseguida. El grau de dificultat afegida el trobem en la col•locació de les banderes i les múltiples possibilitats que ofereix cada green. Un camp entre tarongers i urbà, de nou forats, amb doble eixida, preparat per a l’alta competició però amb vocació que servisca d’iniciació i aprenentatge del golf. Les oliveres, arbustos i palmeres formen part de la vegetació i s’hi han plantat o conservat pel seu baix consum d’aigua i grau alt de vistositat. Un gran llac central no sols afecta el desenvolupament del joc sinó que proporciona espectacularitat al camp, a més de servir per al noble fi d’emmagatzemar i distribuir l’aigua de la pluja que, al seu torn, és reciclada de manera constant.

Més informació
Horari

Horario de invierno: viernes, de 8.30 a 20.30 horas; de sábado a jueves, de 8.30 a 18.00 horas. Horario de verano: de lunes a domingo, de 8.30 a 20.30 horas.

Com arribar

Autovia d´Torrent. Prende l´exida Albal - Torrent. La segona exida CV33 és Catarroja - Paiporta. 10 minuts del centre de Valencia.

# SERVEIS
Vestuarios Tienda de Golf Bar- Café Aseos Parque Infantil
#CARACTERÍSTIQUES
Dissenyador del Camp
Octavi Creus
Clots
9