Galeria Multimèdia

Descobreix un autèntic mirador natural i sorprén-te amb les vistes del canó del Xúquer des del Castell de Chirel, a Cortes de Pallás.

Si viatgem fins a Cortes de Pallás, trobarem racons amb molt d'encant, des d'on contemplar unes vistes increïbles que valdrà la pena immortalitzar.

Un d'eixos llocs és l'alt del Castell de Chirel. Aquesta fortificació va ser alçada per a controlar el trànsit per la via del riu Xúquer en l'Edat Mitjana i, sens dubte, és una de les que està millor conservada.

El castell s'adapta perfectament a l'orografia i presenta una planta triangular i una excel·lent situació per a la seua defensa. Això es demostra tant en la tècnica constructiva com en elements com ara sageteres, muralletes i espilleres, o l'existència d'un fossat en un dels seus costats. I malgrat la ruïna, encara s'aprecien el doble recinte emmurallat, l'aljub i la torre major.

El Castell de Chirel s'alça sobre l'alt del canó del Xúquer i pots accedir-hi a través d'una agradable ruta senderista, apta per a tota la família. Recorreràs la senda fins a l'alt del castell, on la recompensa t'encantarà: prepara't per a gaudir d'unes vistes inoblidables! Estàs convidat a aquest espectacular mirador natural. T'esperem amb moltes ganes.