Galeria Multimèdia

Descobreix un magnífic edifici dedicat a la cultura en el centre històric de Gandia. Inclou-lo en el teu recorregut històric!

Les Escoles Pies o Antiga Universitat de Gandia es troben en un magnífic edifici, un autèntic monument que no et pots perdre en el centre històric d'aquesta fantàstica ciutat a la vora del Mediterrani. No sols gaudiràs de grans platges, tindràs molt a conéixer i visitar!

A les Escoles Pies - Antiga Universitat a Gandia trobaràs una part més de la història de la família Borja, ja que aquesta institució va ser fundada per Sant Francesc de Borja a mitjan segle XVI. Va ser un autèntic temple del coneixement al qual acudien distingits alumnes!

Segles després passa a ser un col·legi, que hui dia continua actiu, encara que a la seua planta baixa es troba una magnífica sala d'exposicions municipal on segur que trobes interessants col·leccions d'art contemporani! Així, l'edifici de les Escoles Pies - Antiga Universitat de Gandia, una gran mostra del renaixement en el nostre territori, segueix dedicat a l'ensenyament i a la cultura. Inclou-lo en la teua ruta pel centre històric de Gandia, i no et perdes altres edificis monumentals com el Palau dels Ducs de Gandia o les antigues muralles. Gandia és una ciutat increïble on no et faltaran les opcions culturals i d'oci!