Galeria Multimèdia

Descobreix les restes de les muralles de Gandia i imagina com era la ciutat quan estava completament emmurallada. Reviu la seua història!

Gandia era una ciutat que estava completament emmurallada, però amb el pas del temps i, sobretot en el segle XIX, les muralles van ser destruïdes. Moltes d'elles es van utilitzar com a murs en la construcció de noves edificacions.

Malgrat tot això, a Gandia encara es conserven algunes parts d'aquestes muralles que alberguen molta història. Si fem un agradable passeig, podrem trobar restes de torres i elements d'aquestes construccions en algunes cases del centre històric.

Si ens remuntem al passat, la creació d'aquest recinte emmurallat, en els primers anys del segle XIV, va proporcionar l'agrupació dels nuclis de població dispersos per la zona. I per a comprovar-ho només has de recórrer el Pont Nou d’Oliva i seguir les restes de murs que encara hi pertanyen.

També trobem altres llocs amb gran rellevància cultural on els murs van formar part de la seua història, com per exemple el convent de clausura de Santa Clara o l'actual col·legi de Carmelites.

Només has d'endinsar-te en la bella Gandia i conéixer tots els seus secrets.