Galeria Multimèdia

Viatja en el temps i coneix la història que envolta la comarca de La Safor. Una visita que no podràs oblidar!
Més informació
Horari

Octubre a Juny: Dimarts a Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20. Diumenges i festius de 10 a 14.
Juny a Setembre: Dimarts a Dissabte de 10 a 14 i de 17 a 21. Diumenges i festius de 10 a 14.

Si visitem Gandia i volem conéixer a fons la història que envolta aquest municipi, podem endinsar-nos en el Museu Arqueològic de Gandia-MAGa.

Aquest museu es troba en l'antic hospital de Sant Marcos, un emblemàtic edifici fundat en el segle XIV pel primer Duc de Gandia, Alfons el Vell.

Una vegada traspasses les portes d'aquest racó històric, podràs contemplar una fantàstica col·lecció permanent que se centra en la prehistòria de la comarca de La Safor. Ací coneixeràs, amb tot luxe de detalls, les societats caçadores recol·lectores del Paleolític i als agricultors i ramaders del Neolític.

A més, el MAGa compta amb peces d'alguns dels principals jaciments arqueològics d'Europa, com la Cova del Bolomor de Tavernes de la Valldigna, la Cova del Parpalló o la Cova de les Meravelles de Gandia.

Mostres de sílex, ceràmiques decorades del Forat de l'Aire Calent, collarets i braçalets elaborats a partir de pedres i ossos... Aquests són només alguns exemples dels objectes que podràs veure en aquest museu.

Sens dubte, és una manera de viatjar en el temps i conéixer més de prop la història que hi ha darrere d'aquesta població tan turística de la Comunitat Valenciana.