Multimèdia Gallery 

Et proposem conéixer un temple magnífic en una localitat amb molt d'art. Vine a Llíria a descobrir el seu patrimoni!

La Iglesia de la Sangre, Església de la Sang, de Llíria és un magnífic temple construït entre els segles XIII i XIV, i ha sigut declarat Monument Nacional i Bé d'Interés Cultural. Part de la seua importància es deu al fet que en ella es pot apreciar amb claredat el pas de l'estil romànic al gòtic. T'encantarà descobrir els elements d'un i un altre estil arquitectònic!

La façana principal de l'Església de La Sang és romànica i va ser construïda en el segle XIV, i en el seu interior trobaràs una escala d'estil gòtic mudèjar. Policromies i cassetonats de gran bellesa que reflecteixen motius tant vegetals com animals adornen el seu interior, fins i tot escenes cavalleresques! A més, a l'Església de La Sang trobaràs pintures de gran valor. Segur que aconseguixes fotos interessants!

Probablement va ser construïda sobre una antiga mesquita. Et convidem a conéixer aquesta preciosa església! Descobrix la monumentalitat d'una ciutat declarada Ciutat de la Música per la UNESCO i coneix llocs com el Reial Monestir de Sant Miquel, els Banys Àrabs o el Poblat Ibèric del Tossal de Sant Miquel.

Més informació
Horari

Consultar horarios.