Galeria Multimèdia

Et proposem visitar un dels edificis més emblemàtics de Llíria, i la seu del seu actual Ajuntament! T'apuntes a conéixer el seu patrimoni renaixentista?

El Ayuntamiento de Llíria, Ajuntament de Llíria, està situat en un preciós palau d'estil renaixentista, amb influències també de l'estil manierista, construït entre els segles XVI i XVII. Una autèntica joia del seu patrimoni i un dels monuments a Llíria que no et pots perdre!

L'Ajuntament de Llíria va albergar en el seu moment diferents institucions com la Sala del Consell, la Cambra dels Jurats, l'Almodí, on s'emmagatzemava el gra del municipi o fins i tot la pròpia presó. T'encantarà la seua arquitectura en maçoneria i pedra tallada, la seua porta principal o el detall amb què es va construir l'última planta, amb un sèrie d'obertures o balconades molt interessants. Aquestes arqueries, típiques del segle XVI, recorren el perímetre de l'edifici creant un efecte de gran bellesa.

A la portada es van situar dues columnes sobre les quals podràs observar l'escut de la ciutat. Has d'incloure una parada a l'Ajuntament de Llíria, conegut com "Ca la Vila", en el teu passeig per la ciutat! Després, pots sentir-te com un autèntic pelegrí i pujar a la recerca del Reial Monestir de Sant Miquel. La teua visita a Llíria estarà plena de bellesa, història i patrimoni!