Macastre
Macastre
Macastre
Macastre
Macastre
Macastre
Macastre
Macastre
Macastre
Macastre
Macastre
Macastre
macastre
que ver en Macastre,
que hacer en Macastre,
planes en Macastre,

Blogs en video

Acosta't a un racó de l'interior de València on descobriràs, amb un bon passeig, llocs amb molt d'encant. Prepara la teua escapada a Macastre!


Macastre, a la comarca de La Hoya de Buñol, a l’interior de la província de València, és una destinació genial si gaudeixes del turisme rural i de l’encant de fonts, antigues places i sendes en la naturalesa. Pren-ne bona nota i vine a descobrir-ho!

Què veure a Macastre

Et proposem iniciar una ruta urbana per Macastre, coneixent el seu barri antic i gaudint de monuments com La Plaza de los Árboles i les cases que l’envolten, algunes d’elles del segle XIX, com la que alberga a l'ajuntament.

L'Església Parroquial de la Transfiguració del Salvador és un altre monument que val la pena visitar. La seua edificació es va dur a terme entre els segles XVII i XVIII. Durant el teu passeig podràs apreciar el traçat medieval d'aquesta part més antiga de la localitat, amb els habituals carrers estrets. 

Caminant sense pressa arribaràs a un altre punt d'interés, el Mirador de los Vientos. T'encantarà tot el que abastarà la vista des d'allí! Després, et suggerim acostar-te, molt prop del nucli urbà, a les magnífiques restes del Castell de Macastre. On estan situades aquests restes de fortificació musulmana s'han trobat restes de civilitzacions encara més antigues. Les muralles i torres tenen molta història que contar!

Es tracta d'una excursió senzilla i molt atractiva, ja que les restes del Castell de Macastre estan integrades amb la naturalesa que les envolta i al vessant del xicotet cim on se situa està El Bolot, una font molt volguda i popular. Altres llocs que pots visitar són el safareig de la Font de Santa Bàrbara, on mai falta la sensació de frescor ni les grans vistes al castell i localitats veïnes com Turís

L'aigua continua sent protagonista del paisatge de Macastre a la Fuente Grande, on un brollador natural ha conformat un entorn ple de frondositat i frescor i on val la pena fer un pícnic a les seues taules de berenador. Està a molt poca distància del nucli urbà, s'hi arriba en un passeig! T'apuntes a conéixer-lo en persona?

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Espais naturals
Festes
Monuments
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions