Galeria Multimèdia

Oliva és una ciutat amb història, cultura i bona gastronomia. Descobreix tots els seus encants i recorre cadascun dels seus carrers.

Descobrir Oliva és enamorar-te dels seus carrers, la seua cultura, les seues tradicions, la seua arquitectura… En aquesta localitat valenciana podem trobar el Castell de Santa Anna a la part alta del pujol.

Una fortalesa islàmica del segle XII que servia per a reforçar la vigilància de les costes davant els atacs dels pirates barbarescos. Encara que només en queden en peus un parell de murs, pot veure's la planta original de la construcció i les torrasses. En 2002 va ser declarat Bé d'Interés Cultural.

Oliva té molta història entre els seus carrers. Fer un passeig per aquesta localitat és un tresor, on descobriràs els seus carrers laberíntics, el pintoresc carrer de la Falç o el Tosalet del Doiz, un mirador on gaudir d'unes vistes panoràmiques.

Oliva ofereix una gran varietat d'activitats esportives per a realitzar amb tota la família, unes platges espectaculars on gaudir del sol i del Mediterrani.

I què dir de la seua gastronomia: variada, sana i tradicional. En les seues receptes abunden els productes de qualitat i de la zona. L'estrela dels seus plats és l'arròs, elaborat de diferents maneres on el sabor és la clau. I si vols gaudir de plats autòctons, no pots anar-te d'Oliva sense tastar les Coques a la Calfó o els Figatells.

Submergeix-te en aquesta ciutat plena de patrimoni i deixa't sorprendre.