Museu Arqueològic d'Oliva

Main image

Multimèdia Gallery 

Oliva té un bon nombre d'atractius que la converteixen en una gran destinació. Suma-li una visita a aquest interessant museu arqueològic!

Més informació

Horari

Horari d'hivern:
Dilluns: tancat
De dimarts a dissabte: de 10:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:00h
Diumenge: de 11:00h a 13:30h

Horari d'estiu:
Dilluns: tancat
De dimarts a dissabte: de 10:00h a 13:30h i de 16:00h a 19:30h
Diumenge: de 11:00h a 13:30h

Preu

Gratuït

El Museu Arqueològic d'Oliva està allotjat en un edifici senyorial originari del segle XV, així que només per la seua ubicació ja val la pena la visita. Si a més ens centrem en les seues exposicions, trobarem molts motius per a passar una bona estona contemplant i aprenent. La història d'Oliva i de la Safor ens resultarà molt més fàcil d'entendre després d'aquesta visita, en la qual podrem gaudir de peces i eines quotidianes des de la Prehistòria passant per diferents èpoques i cultures com la ibèrica o la romana. Òbviament l'Edat mitjana i el període islàmic també seran objecte d'estudi i mostra.

Si avancem en el temps, el Museu Arqueològic d'Oliva es detindrà en el període del segle XVI i ens donarà una bona mostra de com era la ciutat en eixa època i molt especialment se centrarà en el Palau Comtal d'Oliva, del qual conserva mostres molt interessants. Si busques més a fer a Oliva, t'aconsellem en qualsevol època de l'any fer un passeig per les seues platges o banyar-te si el temps és l'adequat, gaudint amb respecte de l'ecosistema que alberguen les seues dunes. A més, pots complementar la teua visita cultural al Museu Arqueològic d'Oliva amb un recorregut en plena naturalesa, visitant el Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva i admirant el seu valor paisatgístic i la biodiversitat que acull. Per a acabar, el nostre suggeriment és que recórregues el seu nucli urbà, acostant-te a l'antic Raval morisc i deixant-te sorprendre per les increïbles vistes que podràs gaudir des del Tosalet del Doix.