Piles Playa
Piles Torre
Piles área esparcimiento
Piles Fiestas Mic
Piles Torre 2
Piles Paseo Playa
Piles deporte
Piles pueblo

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

La platja de Piles té un toc natural que la fa molt atractiva, i està al costat d'un passeig marítim tranquil, perfecte per a escapades en les quals descansar i desconnectar. Vine a descobrir-ho!


Piles, a la província de València, compta amb una agradable platja de més d'un quilòmetre de llarg, d'arena fina i daurada i aigües tranquil·les, amb dunes on la naturalesa bull, perfecta per a gaudir en família. Descobreix els atractius d'un municipi perfecte per a escapar-se a descansar sota el sol!

Què veure a Piles

Piles, a la comarca de la Safor i pegada al Mediterrani, té dividit el seu nucli urbà entre la part del centre històric i la de la platja, separades per terres de cultiu per les quals fer un agradable passeig a peu o amb bicicleta.

En el segle XVIII, el poble comença a créixer, encara que de l'etapa anterior i el seu origen morisc queda el traçat d'alguns carrers com el de Baix, el Carreró o el del Forn.

La seua església parroquial del segle XVIII ocupa el lloc del que va ser una mesquita, i el seu campanar barroc, de planta rectangular, és realment bonic. Val la pena acostar-te a veure els dos monuments! A més, al mateix centre del poble trobaràs una creu que, cada any, en el primer diumenge de maig, serveix de lloc de reunió i devoció.

A la Platja de Piles, podràs gaudir d'esports aquàtics i de zones per a xiquets i per a entrenar, així que el teu dia de platja serà molt complet. Al nord del passeig marítim es troba la Torre de Guaita, un edifici de vigilància costanera del segle XVI que ha sigut restaurat i val la pena visitar. T'encantaran les seues parets de pedra! Està situada en un animat parc en el qual prendre alguna cosa o divertir-te sobretot a l'estiu amb el cinema i la música en directe.

Quant a les festes de Piles, anota no perdre't al maig les festes patronals en honor a Sant Felip Neri, al desembre les de Santa Bàrbara, mes en què també se celebra la fira gastronòmica, artesana i del comerç, i la fantàstica setmana esportiva que inclou una carrera popular a l'agost. Són bones dates per a conéixer aquest municipi amb tant d'encant! Descobreix Piles i enamora't del seu bon ambient.

Com arribar:

A travs de la A-7 por la salida 60 de Gandia. Tambin a travs de la Nacional 332, direccin Gandia.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Festes
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Webcams