Galeria Multimèdia

Coneix la platja de Piles i banya't en les seues aigües tranquil·les. Aquest municipi t'acollirà amb els braços oberts!

La platja de Piles es troba al municipi homònim, a la província de València. Amb 25 metres d'ample i 1160 metres de llarg, aquest espai destaca per la seua fina arena i aigües tranquil·les i està equipat amb tota classe de serveis.

Després de la platja trobaràs el passeig marítim de Piles; recorre'l per a gaudir d'un agradable passeig a la vora del Mediterrani. Aquesta platja urbana compta amb zona esportiva i zona infantil, així que ja ho saps, la diversió de tota la família està assegurada!

La platja de Piles té accés a peu fàcilment i per la carretera Natzaret-Oliva pots arribar amb el teu vehicle, ja que disposes d'aparcament gratuït amb unes 100 places. A més, si decideixes optar pel transport públic la línia Gandia-Piles-Oliva et deixa als peus d'aquesta platja.

La platja de Piles destaca per la seua distinció de Bandera Blava, a més de ser accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Si estàs planejant la teua pròxima escapada per la Comunitat Valenciana, la platja de Piles et sorprendrà! A més, no oblides visitar el poble, situat a la comarca de la La Safor, i conéixer el seu patrimoni historicoartístic. Hi ha exemples molt interessants com la Torre Guaita o l'Església Parroquial de Santa Bàrbara.

Si eres amant de l'esport, Piles celebra tots els anys la Setmana Esportiva, molt coneguda a la comarca, Et convidem a gaudir de la platja de Piles i la seua oferta cultural i esportiva!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Accessible Q ICTE Calidad Bandera Blava
# SERVEIS
Estado del Mar Playa Abierta Pasarelas Playa Semi Urbana Accesible Acceso Persona Movilidad Reducida Hoteles Lavapies Tourist Info Parada Taxi Windsurf Bandera Azul Cruz Roja Juegos Deportivos Restaurante Playa Urbana Vela Parking Mostra'n més Amaga