Galeria Multimèdia

Et proposem visitar un increïble teatre del segle I d. C. en el qual encara es representen genials propostes d'arts escèniques. Pren-ne bona nota!

El Teatro Romano, Teatre Romà de Sagunt, a la província de València, és un increïble monument del segle I d. C. amb aforament suficient per a unes 8000 persones. Un magnífic amfiteatre de més de 90 m de diàmetre! Està situat molt prop del Castell de Sagunt, i quant a la seua configuració, és la d'un teatre clàssic amb tres parts diferenciades, l'escena o scaenae, la càvea, on es troben les files de bancs o el graderia, i l'orchestra, situada entre eixes dos parts i el lloc on es col·locaven els músics que acompanyaven a la representació.

El Teatre Romà de Sagunt, malgrat la seua antiguitat, és un monument viu en el qual es representen tot tipus de propostes escèniques especialment a l'estiu. Pot ser un gran pla per a completar la teua visita! Per a la seua utilització posterior, va ser reformat a la fi del segle XX.

Dona una ullada a la programació del Teatre Romà de Sagunt i prepara't a descobrir un monument increïble. Visitar Sagunt és tota una experiència!