Multimèdia Gallery 

Gaudeix d'unes increïbles vistes a Sot de Chera des del seu Castell.

El Castell de Sot de Chera es troba en un promontori sobre les aigües del riu Sot, una posició privilegiada que et permet gaudir de les vistes al municipi, el riu i la Vall de l'Alegria. Sot de Chera és un poble amb molt per descobrir, i si t'endinses en el seu barri antic i vas pujant entre cases àrabs arribaràs a un castell digne d'admirar.

Aquesta construcció és de tipus roquer i es tracta d'una estructura de fàbrica de tapiera i maçoneria. Actualment només es conserven uns llenços de muralla i les restes d'una torre quadrangular. De la Torre del Castell de Sot de Chera es conserven encara els ous de les finestres i restes dels merlets. La part que envolta la torre, que sembla ser la de l'homenatge, correspon a l'antic recinte defensiu.

La torre i les restes de la muralla han sigut restaurats per a una millor conservació d'aquest element patrimonial, i que veïns i turistes poden acostar-se a admirar-lo. Aquest conjunt s'ha declarat Bé d'Interés Cultural. S'ha comprovat que en alguns habitatges de Sot de Chera hi ha túnels i galeries subterrànies que serien coetanis amb el Castell.

Descobreix la naturalesa i el patrimoni de Sot de Chera, una localitat de gran atractiu turístic, i organitza la teua visita per a contemplar el seu Castell i el paisatge que s'observa des de l'alt del turó.