Sotdechera_Castillo
Sotdechera_Cuevas
Sotdechera_Ermita
Sotdechera_Valle
Sotdechera_Iglesia
Sotdechera_Morron
Sotdechera_Río
Sotdechera_Valle
sot de chera
sot de chera piscina natural,
que hacer sot de chera,
visitar sot de chera,
sot de chera

Blogs en video

Descobreix una destinació plena de bellesa natural i un bon nombre de plans. Anota tot el que has de veure en la teua escapada a Sot de Chera!


Sot de Chera, a la comarca de Los Serranos de la província de València i totalment integrada en el Parc Natural i Geològic de Chera-Sot de Chera és una destinació genial per als amants del turisme rural i natural i de les zones d’interior

Què veure a Sot de Chera

Al nucli urbà t'encantarà conéixer llocs com el Calabós, el Safareig, el Castell i la Torre o l'Almàssera del Comte. Tampoc has de perdre't la seua Església de Sant Sebastià, que conté un retaule atribuït a Juan de Juanes, gran pintor renaixentista valencià, o l'ermita de Sant Roc.

El Castell i la Torre es poden visitar i són exemples d'arquitectura defensiva, i el seu origen està en el segle XI. Des d'aleshores vigilen el riu Sot des d'un promontori!

Quant al seu immens patrimoni natural, Sot de Chera et sorprendrà no sols per la seua vegetació i fauna, sinó també per les seues formacions geològiques. Entre elles destaca L'Anticlinal, un lloc on els estrats de la terra es pleguen en angle. T'encantarà fotografiar-lo!

Les zones que no has de perdre't en el seu entorn paisatgístic i natural són les de l'Embassament de Buseo, i has de saber que a Sot de Chera hi ha piscines naturals! Les cascades i mirador de Las Toscas s'uneixen a gorgs d'aigües cristal·lines per a crear un enclavament realment especial.

En família podràs gaudir de la Ruta Històrica nucli urbà i la Ruta Blava, sense dificultat i al costat del preciós paisatge del riu. I per a caminants més majors està la sendera dels Barrancs que porta a Las Toscas, el que porta al Molí de Las Fuentes o el de la penya El Morrón.

I no pots anar-te’n sense provar una olla churra, un rin-ran i altres delícies! Prepara la teua escapada a Sot de Chera i enamora't d'una localitat amb molt per a viure.

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Albergs turístics
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Monuments
Zones d'interior