Galeria Multimèdia

Chera és una destinació repleta de paisatges que mereixen una caminada entre arbres i acompanyats del rumor de l'aigua. Comença a planejar la teua visita!

El riu Reatillo i la serra del Tejo a Chera forma, emmarcat per les serres del Tejo i del Negrete, un valuós ecosistema a descobrir, que se suma a la llarga llista de paratges de valor natural del municipi, encapçalada pel Parc Natural de Chera-Sot de Chera.

El riu Reatillo és en realitat un afluent del Túria, que al seu pas permet el creixement de teixos, aurons, coscolls i pins. Gràcies a la confluència de la serra i el riu, es formen masses boscoses de molta importància des del punt de vista biològic, ja que constitueixen la llar d'espècies de tota classe: amfibis, rèptils, ofidis insectes, quelonis i fins i tot grans rapaços com l'àguila reial. A més, el curs de l'aigua forma nombroses cascades o que val la pena visitar.

Es tracta d'una zona perfecta per als amants del turisme actiu i de la naturalesa, que poden començar nombroses sendes o contactar amb proveïdors d'experiències a la muntanya que els facen propostes més emocionants.

El riu Reatillo i la serra del Tejo poden ser una gran opció per a una escapada en la qual gaudir de l'arquitectura de la pedra en sec, i acabar al poble de Chera, on gaudir d'una olla cherana, migas ruleras o d'un saborós ajo arriero.

Chera, a la província de València, és un paradís per a caminants i senderistes que no has de perdre't. Acosta't a descobrir tot el que aquest racó de la Plana d'Utiel-Requena. Converteix aquest paratge en la teua pròxima destinació i descobreix tota la bellesa de l'interior del nostre territori!

Més informació
TIPUS

Serres