Titaguas
Monumento Simón de Rojas
TITAGUAS
TITAGUAS
Titaguas
Titaguas
Titaguas
Titaguas
Titaguas
Titaguas
Titaguas
TITAGUAS
Monumento Simón de Rojas - TITAGUAS
Titaguas
titaguas
titaguas
LA CASA DEL SASTRE

Blogs en video

Et proposem visitar una destinació de turisme rural, natural i cultural realment interessant. Posa rumb a Titaguas i enamora't de la regió muntanyenca valenciana!


Titaguas, a la comarca de Los Serranos i envoltada del paisatge típic de la zona de l’Alt Túria, és una destinació plena de paratges naturals per recórrer. Jaciments, arquitectura típica i més d’una proposta cultural completen la seua oferta de plans. Pren-ne nota!

Què fer a Titaguas

Titaguas compta amb panells informatius als seus carrers que t'ajudaran a traure-li tot el partit en una ruta urbana, una manera genial de descobrir els seus racons més especials! Tindràs ocasió de localitzar edificis tradicionals com la Cooperativa Santa Bàrbara, l'Escola de Xiquetes que ara és un lloc de difusió cultural, o la Casa del Tío Cadenas, entre d’altres.

Aniràs trobant algunes de les cases més representatives de l'arquitectura tradicional de Titaguas, amb les seues característiques cambres a la part superior. No deixes d'acostar-te a la seua Església Parroquial d'El Salvador i sorprén-te amb algunes de les infraestructures més vinculades a la vida agrícola que encara s’hi poden trobar: eres, pallers i cubs.

L’Ermita de Nostra Senyora del Remei i els miradors de l’Azagador o de Titaguas, juntament amb el Monte Calvario, tampoc poden faltar en el teu recorregut. Trobaràs molts racons plens d'encant que fotografiar! Eixint del municipi, podràs acostar-te a les restes d'un antic castell, el Castell de Cabrera, del segle XIII, i a un jaciment amb pintures rupestres a les anomenades covachas del Rincón del Tío Escribano. 

Si tens ganes de caminar per la naturalesa, Titaguas compta amb paratges de gran bellesa, alguns d'ells amb el riu Túria com a protagonista. Parlem de llocs com la Tosquilla, la Caballera, el Molinillo, los Masetes, Juncanilla o el Rincón de la Olivera. I per als amants dels esports no falten les rutes BTT i fins i tot una via ferrata!

Titaguas és, a més una destinació astroturística, declarada destinació Starlight i amb el mirador astronòmic de la Loma com a lloc perfecte per a contemplar les estreles. I no et pots perdre les seues grans tradicions! Destaquem les danses rituals de la Mojiganga de Titaguas o la preciosa Nit dels Ciris, en la qual milers de xicotetes llums i atractives actuacions musicals transformen la localitat per complet. No t'ho perdes!

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Cases rurals
Compres
Empreses de servicis complementaris
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Zones d'interior