Blogs en video

La naturalesa rodeja Titaguas. Entre la serra de Javalambre i el riu Túria, el terme es troba en el centre d'una extensa planura, condicionat per un bell entorn de què ha sabut obtindre el major dels beneficis. Així, més del 70% de la seua extensió està formada per boscos de pins, alzines i savines. Entre tanta naturalesa, apareix la zona poblada amb un nucli antic de gran importància arquitectònica, la qual cosa la convertix en un lloc idoni per als amants del turisme rural.


Com arribar:

A través de la CV-35, direcció València-Ademuz.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Experiències
Festes
Monuments

Inspira't

Quan planifiquem les nostres vacances, sovint pensem en monuments o ciutats creades per l’ésser humà o platges on ens podem relaxar i, freqüentment, ignorem una cosa omnipresent en la vida de l'ésser humà, una cosa que amaga moltes meravelles i sorpreses: el cel nocturn.
En la Comunitat Valenciana comptem amb una flora realment diversa i bonica. La millor època de l'any per a poder veure-la en tota la seua esplendor és la primavera, quan, aprofitant les bones temperatures, podem fer rutes de senderisme per a observar les diferents espècies de cada zona.
La regió muntanyosa de València ofereix riquesa natural i bells paisatges com la regió muntanyenca del Túria o els Serrans com és coneguda normalment.
Els Serrans, coneguda comunament com La Serranía, es considera una de les zones més boniques de la Comunitat Valenciana per a fer senderisme. A més és popular per tenir balnearis naturals.

Notícies

Publicacions