Galeria Multimèdia

La naturalesa en l'Alt Túria és salvatge i poderosa; acosta-t'hi a descobrir-la i fes rutes inoblidables.

L'Alt Túria és un territori interior de la Comunitat Valenciana que es troba al nord-oest de la província de València, i compta amb una població pròxima als 4.000 habitants de les poblacions d'Aras de los Olmos, Benajéber, Chelva, Titaguas i Tuéjar.

La característica que millor defineix l'Alt Túria és la riquesa natural que trobem en fer una visita. El pas del riu Túria, que creua tota la zona, és el nexe d'unió dels diferents pobles i combina trams ben conservats, estrets rocosos i boscos extensos amb una gran diversitat de flora i fauna.

Al llarg del curs del riu Túria s'han habilitat àrees recreatives que serveixen d'inici a itineraris cap a l'Embassament de Benagéber, els Canons del Túria, la cascada de Barchel i les nombroses fonts. Les obres humanes, com l'impressionant aqüeducte de Peña Cortada, el Santuari de la Verge del Remei i el seu proper mirador, i altres obres als cinc municipis de l'Alt Túria es fonen harmoniosament en el paisatge. A més, tingues en compte que aquesta és una de les zones privilegiades per a observar les estreles i conéixer el firmament: és un territori certificat com a Destinació Starlight. Els observatoris en Aras de los Olmos i Titaguas són el lloc perfecte per a mirar cap amunt i meravellar-se amb el paisatge.

Si et desplaces a l'Alt Túria, trobaràs activitats de tota classe: senderisme, cicloturisme, excursions a cavall, activitats aquàtiques, canoa, ràfting i molt més. Tria el teu esport favorit i aprofita el marc natural tan bell amb el qual comptem a la Comunitat.

Més informació
TIPUS

Altres