Tuéjar
CASCADA BERCOLON-TUEJAR
Tuéjar
Tuéjar
Tuéjar
Tuéjar
Tuéjar valencia,
azud de tuejar,

Blogs en video

Si estàs pensant en una escapada a l'interior amb tota la bellesa natural imaginable i molt de patrimoni i història que descobrir, deixa que t'acompanyem al lloc perfecte. Segueix-nos a Tuéjar!


Tuéjar, a la comarca de Los Serranos, és un municipi ple d’encant rural i bellesa, al qual escapar en busca de grans rutes de senderisme i passejos per un barri antic amb un interessant patrimoni. A més, compta amb jaciments molt interessants! T'animes a planificar la teua visita? 

Què fer a Tuéjar

Per a començar, et recomanem fer un passeig pel nucli urbà descobrint les boniques façanes en blau i blanc, tan típiques de la localitat, Tuéjar és increïblement fotogènic! Al propi nucli t'aconsellem visitar, a més dels seus carrers, l'Església Parroquial de Nostra Senyora dels Àngels del segle XVII.

Un altre punt d'interés és el Portal dels Sants, per on s'accedia a l'antic Tuéjar emmurallat, i amb un interessant retaule ceràmic. De fet en trobaràs uns quants repartits per tot el municipi, elaborats en el segle XIX. Anota en la teua llista el “Cubo”, una antiga torre d'origen musulmà que es va transformar en depòsit de vi, amb unes vistes molt interessants!

L'Ermita de la Immaculada és una altra parada obligatòria en la teua visita juntament amb la de Sant Cristòfol, un poc més allunyada del nucli urbà i amb unes panoràmiques genials. El patrimoni de Tuéjar inclou, a més, les pintures rupestres dels abrics dels Corrals de Silla, Patrimoni de la Humanitat declarat per la UNESCO! Per a arribar fins elles tan sols has de passejar per una ruta molt fàcil.

I si el que busques són plans en la naturalesa, la llista de coses a veure a Tuéjar és realment interessant. Pots començar pel seu Aqüeducte de Peña Cortada, o encaminar-te al Paratge Natural del Naixement del Riu Tuéjar, on es troba l'àrea recreativa entorn de El Azud, que inclou una preciosa llacuna anomenada Pozo de las Escaleras. Allí l'aigua sempre està a 18º! 

Una altra opció és pujar al Mirador de la Peña del Mediodía, o visitar la Font del Saz. A més, pots intentar albirar voltors en una activitat de birdwatching a La Lácaba, prop de El Azud i amb un i amb una interessant gelera medieval. Tuéjar és, a més, una zona genial per a practicar l’astroturisme. No t’ho pots perdre!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Campings
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Propostes de viatge