Blogs en video

Sobre las faldas del monte del Castillo se .desliza. Tuéjar, entre un sinfín de barrancos que copan su amplio término, plagado de parajes de alto valor paisajístico. El municipio cuenta con una de las más importantes superficies de masa forestal de la Comunidad Valenciana, con más de 100 kilómetros cuadrados, en unos montes que forman parte de las estribaciones de la cordillera Ibérica. Todo es poco para describir el enclave en el que se encuentra esta población por la que discurre el río Turia y que, además, ofrece una rica historia labrada en sus piedras.
Com arribar:
La carretera V-35, que conecta Valencia con Ademuz, dispone de un enlace, la V-390, por el que se accede al municipio.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Campings
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Inspira't

Estàs cansat de l'aldarull i de l’estrès de la ciutat? Queda’t en algun dels nombrosos càmpings de la Comunitat Valenciana per a desconnectar i gaudir de la naturalesa. Hi ha una variada oferta de places en bungalows, parcel·les on col·locar la tenda de campanya o la caravana, i passar unes vacances immillorables amb totes les comoditats. Us proposem alguns dels millors càmpings de l'interior de la província de València, a la muntanya, al costat d'un llac o al costat d'un riu, tu decideixes.
La província de València compta amb multitud d'al·licients per a gaudir durant tot l'any.
En la Comunitat Valenciana comptem amb una flora realment diversa i bonica. La millor època de l'any per a poder veure-la en tota la seua esplendor és la primavera, quan, aprofitant les bones temperatures, podem fer rutes de senderisme per a observar les diferents espècies de cada zona.
La regió muntanyosa de València ofereix riquesa natural i bells paisatges com la regió muntanyenca del Túria o els Serrans com és coneguda normalment.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions