Submergeix-te en la màgia de les festivitats de Tuéjar, València. Al llarg de l'any, la nostra encantadora localitat s'ompli de color i alegria amb celebracions que et faran viure moments inoblidables.

Vine a gaudir de les inoblidables festes de Tuéjar al llarg de l'any! La nostra encantadora localitat a València s'engalana amb una sèrie de celebracions que et faran vibrar. Les Fogueres de Sant Antoni il·luminen la nit al gener, mentre que el Carnestoltes et convida a submergir-te en un món de color, música i disfresses al febrer. Les Falles de Tuéjar, en el cap de setmana posterior a San Josep, et sorprendran amb els seus impressionants monuments fallers que omplin els carrers d'art i sàtira.

A l'abril, la Noche de los Mayos engalana els carrers amb estructures decoratives adornades amb flors i fruites, creant un ambient màgic i festiu. La Setmana Santa és una de les festivitats religioses més importants, viscuda amb devoció i solemnitat, amb processons i actes litúrgics que commemoren la Passió, Mort i Resurrecció de Jesucrist. A l'agost, la Setmana del 15 d'Agost és el punt culminant amb les Festes Patronals en honor a Nostra Senyora dels Àngels, un moment de trobada i celebració per a tota la comunitat. Al novembre, honrem a Sant Dídac amb actes religiosos i tradicions locals que enriqueixen el sentit de comunitat. I per a tancar l'any, al desembre, celebrem La Puríssima amb una emotiva missa en honor a la Immaculada Concepció de Maria. Vine a Tuéjar i uneix-te a la diversió i l'esperit festiu que ens caracteritza! T'esperem amb els braços oberts perquè visques la màgia de les nostres festivitats i descobrisques la rica cultura i tradicions que fan de Tuéjar un lloc únic i especial. No t'ho perdes!