Multimèdia Gallery 

Descobreix el Jardí Botànic de la Universitat de València. Un lloc amb més de 3000 espècies d'arbres dels cinc continents.

El Jardí Botànic de la Universitat de València té el seu origen en un hort per a l'ensenyament de la botànica. Aquest jardí es va crear durant el segle XVI.

En el segle XVIII, amb l'arribada de les idees de la Il·lustració i el suport d'unes certes organitzacions com la Real Sociedad Económica de Amigos del País, es va instal·lar el nou jardí, més adaptat als avanços científics, en l'anomenat hort de Tramoyeres, extramurs del carrer de Quart.

El catedràtic de Botànica Félix Pizcueta, entre els anys 1829 i 1863, va millorar les col·leccions i va permetre l'aclimatació de plantes exòtiques. Poc després, es va ampliar el jardí cap al Passeig de la Petxina, on es va construir l'hivernacle de la Bassa.

Hui dia, el Jardí Botànic compta amb una important col·lecció botànica, amb unes 3000 espècies d'arbres i plantes provinents dels cinc continents. En la col·lecció destaquen les palmeres i els arbres tropicals, o el cactus i altres plantes del desert.

Més informació
TIPUS

Jardins