Galeria Multimèdia

Al cor de la ciutat de València existeix un racó màgic on pots visitar el tròpic, el desert i els boscos mediterranis en qüestió de minuts. No t'ho perdes!

Més de tres mil espècies d'arbres t'esperen al Jardí Botànic de València, un hort del segle XVI que ha experimentat un creixement notable amb el pas dels anys i que roman exquisidament cuidat per al benestar de les espècies que alberga.

El jardí Botànic de la Universitat de València probablement té el seu origen en cultius d'herbes medicinals vinculats a la facultat de Medicina que van aconseguir, a partir de 1778, consolidar-se amb un centre d'investigació propi.

En l'actualitat s'ha convertit en un magnífic jardí botànic que a més de sorprendre amb les seues instal·lacions com hivernacles tropicals, la seua col·lecció de plantes carnívores o els magnífics nenúfars, proposa a la ciutat multitud d'activitats per a tots els públics amb un esperit de difusió de la cultura com a fons.

Es troba molt pròxim al llit del riu Túria, convertit en interminable jardí, i també al centre històric de la ciutat. A molt pocs metres de les Torres de Quart ens recorda que València va ser una ciutat emmurallada i ens donen accés al barri del Carmen, els carrers del qual conviden a passejar en direcció a la Catedral i el Micalet.

El Jardí Botànic de València pot ser el lloc perfecte per a recuperar la calma i gaudir del silenci en un oasi de tranquil·litat ple de biodiversitat enmig de la ciutat, i sol comptar amb interessants exposicions, generalment vinculades a la botànica o les labors de difusió d'aquest preciós jardí dependent de la Universitat de València. No has de perdre-t'ho!