Galeria Multimèdia

Vols viatjar en el temps i conéixer la història de les Falles? Endinsa't en el Museu Faller i descobreix els ninots indultats des de 1934.

Les Falles tenen el seu racó a València perquè pugues continuar gaudint-les els 365 dies de l'any. El Museu Faller es troba en un immoble que va ser un convent, caserna i presó. I ara s'ha reconvertit en tot un museu que acull centenars de ninots indultats de les flames des de 1934.

Per als amants de les Falles, per als curiosos i per als nostàlgics, aquest museu és un lloc perfecte per a rememorar la història d'aquesta festa tan internacional.

Cada any s'indulta un dels ninots de les falles grans i infantils i, directament, es porten a aquest museu al costat de la foto de la falla a la qual pertanyen perquè quede sempre en el record. Més de 80 anys d'història. A més dels ninots, també podràs trobar-hi els cartells que anunciaven les Falles i fotografies amb diferents temes fallers. Una forma bonica de rememorar el llegat que ens ha deixat aquesta festa.

El museu ens permet contemplar amb detall i admirar les obres dels artistes fallers que s'han salvat del foc cada 19 de març. Una forma ideal de conéixer tots els detalls del millor que ha donat una festa declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO en 2016.