Galeria Multimèdia

Visitar el Bioparc Valencia és una experiència única que et trasllada a altres continents sense eixir de la ciutat!
Més informació
TIPUS

Espais naturals

Al Parc de Capçalera, al nord dels Jardins del riu Túria, es troba el Bioparc Valencia, el parc d'animals per excel·lència de la ciutat. El Bioparc Valencia es va inaugurar en 2008 i des d'aleshores milers d'adults i xiquets han travessat les seues portes per a endinsar-se en exòtics ecosistemes de tot el món i observar les espècies animals més singulars, acompanyades de vegetació original i rèpliques de coves, roques o baobabs.

El Bioparc Valencia alberga, en els seus 100.000 m², més de 70 espècies de mamífers, aus, rèptils i amfibis. Lleons, girafes, pelicans, cocodrils... Tots ells viuen en recintes multiespècie que s'han dissenyat a imatge i semblança dels seus llocs originals: la sabana africana, el bosc equatorial, els aiguamolls africans o l'Illa de Madagascar. Aquesta recreació d'hàbitats ens permet submergir-nos en el seu dia a dia, observar el seu comportament i la seua quotidianitat amb gran detall. Una ocasió excepcional per a contemplar la naturalesa salvatge des de València.

En el recorregut del Bioparc trobaràs diverses ofertes de restauració per a prendre alguna cosa quan t'abellisca. Durant l'any es programen tot tipus d'activitats paral·leles per a enriquir l'experiència, moltes d'elles dirigides a xiquets: tallers, pel·lícules, exhibicions d'aus i més.

Descobreix el Bioparc Valencia, un zoològic de nova generació que té com a objectiu la conservació, l'educació i el compromís mediambiental. Qui ho prova una vegada, sempre repeteix!