Galeria Multimèdia

La platja de Xeraco ens ofereix 3 quilòmetres de costa i arena fina, espai de sobres per a trobar un lloc i gaudir d'un dia magnífic a la platja.

El municipi de Xeraco, compta amb la seua pròpia platja i és una de les més emblemàtiques de la zona. En primer lloc destaca per la seua extensió: 3 quilòmetres de longitud i més de 80 metres d'amplària al nostre abast per a passar-ho bé i convidar a amics i família a unir-se a la festa. A més, la platja compta amb una zona en la qual hi ha un cordó dunar cobert de vegetació mediterrània autòctona, que confereix al paisatge un aire natural molt atractiu. Aquesta platja es manté en molt bon estat i és perfecta si t'agraden els llargs passejos per la vora de la mar.

El bon estat de la platja de Xeraco es ratifica pel seu certificat de bandera blava, que renova cada any des de 1988, i també per la Q de Qualitat Turística que atresora. És un lloc de caràcter familiar i gran afluència durant l'època estival; és ideal per a descansar però també per a la pràctica d'esports aquàtics.

És una zona completament equipada amb totes les comoditats i serveis que un banyista necessita. Hi trobaràs serveis sanitaris i de primers auxilis, vigilància, supermercats a prop, punts d'informació turística, quiosquets i molt més. Per si això fora poc, més recentment s'hi han instal·lat pistes de patinatge, de bàsquet i de futbol sala, una pèrgola per a concerts i rentapeus a l'arena. El punt accessible de la platja de Xeraco serveix perquè les persones amb diversitat funcional puguen banyar-se ajudats per personal qualificat.

Visita Xeraco i coneix la seua platja, gaudeix de l'aigua del Mediterrani i aprofita la seua enorme extensió. Pel sud limita amb la platja de Gandia, ambdues estan connectades, així que també pots acostar-te a ella. L'important és que siga un dia inoblidable. T'esperem!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Q ICTE Calidad Accessible Bandera Blava ISO 14001
# SERVEIS
Parada Taxi Pasarelas Playa Urbana Juegos Deportivos FFCC Lavapies Bandera Azul Tourist Info Playa Abierta Windsurf Camping Acceso Persona Movilidad Reducida Vela Estado del Mar Restaurante Parking Accesible Cruz Roja Mostra'n més Amaga