Blogs en video

Arena daurada, roques plenes de vida, xicotets racons, grans extensions… Les cales i platges de la Comunitat Valenciana són el motiu pel qual molts s'acosten a conéixer el nostre territori. El Mediterrani les converteix en llocs plens de bellesa i de plans per a tota classe de viatgers!

Benidorm, Gandia, Orpesa… Tots aquests noms et suggereixen vores del mar plenes de llum i banyades pel Mediterrani, les cales i platges de la Comunitat Valenciana són increïblement diverses, tant com ho són els seus visitants! Et proposem utilitzar el nostre còmode cercador per a trobar la que més s'ajusta a les teues necessitats o per a descobrir noves destinacions a les quals escapar-te. Facilitem el teu viatge a la platja!


Platges de la Comunitat Valenciana: Castelló

Les zones de platja de la Comunitat Valenciana de la província de Castelló inclouen cales tan naturals i salvatges com les de Ribamar a la Serra d’Irta, o platges extenses plenes de coses a fer i molts serveis per a facilitar la teua estada com la d’Heliópolis a Benicàssim. Cadascuna a la seua manera té una bellesa especial que la fa única!

Platges de la Comunitat Valenciana: València

Les platges de Cullera són un gran atractiu per a tot aquell que vulga gaudir de la mar i el sol, amb opcions molt diferents capaces de satisfer als qui són fanàtics del tub respirador o als qui prefereixen llegir tranquil·lament sobre l'arena. D'altra banda, una altra gran opció és gaudir de les platges urbanes de València, com la platja del barri mariner del Cabanyal. Estaràs a tan sols un pas d'una ciutat plena de plans!

Platges de la Comunitat Valenciana: Alacant

En una llista de les millors cales i platges de la Comunitat Valenciana no podíem deixar d'esmentar les precioses cales del passeig ecològic que uneix Calp i Benissa, com la de Pinets, i altres destinacions de platges àmplies d'arena fina com la platja la Roqueta a Guardamar del Segura. La província d'Alacant amaga, a la vora de la mar, tresors de tota classe!

Platges per a gossos a la Comunitat Valenciana

Una cosa molt demandada pels qui viatgen amb els seus millors amics són les platges canines o platges per a gossos. A la Comunitat Valenciana pots trobar diverses platges on gaudir d'una jornada a la vora del mediterrani amb la teua mascota. Per exemple, a  Castelló pots acostar-te al tram habilitat de la platja del Rajadell. A València, la platja de Pinedo és una altra bona opció, i a Alacant sempre pots acostar-te a la platja del Xarco, a la la Vila Joiosa. 

Gaudeix del litoral de la Comunitat Valenciana i de la increïble qualitat de les seues platges, consulta la predicció meteorològica i deixa't inspirar pel nostre cercador. Tan sols hauràs d'introduir algun dels camps perquè et faça una cerca realment útil!

Anem segurs

Troba

Nom
Certificats

Propostes de viatge

Inspira't

Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?

Publicacions