Cocentaina

Cocentaina Cocentaina Cocentaina

Què veus?

Et mostrem l'idíl·lic poble de Cocentaina, capital de la comarca de El Comtat. En aquesta ocasió, la webcam se situa a la Plaça el Pla, des d'on podem veure el Palau dels Comtes de Cocentaina (El Palau) i on se situa, també, l'Oficina de Turisme. Aquesta construcció d'estil gòtic destaca per la seua grandiositat i elegància. Encara que tampoc podem oblidar llocs tan rellevants com l'Església del Salvador o el barri àrab del Raval.


Què pots fer prop de Cocentaina?

Cocentaina destaca, entre moltes altres coses, pel seu enorme llegat cultural i històric. Una bona prova d'això és el Monestir de la Mare de Déu, que ocupa part del Palau dels Comtes i que va ser construït el 1656. En aquest sentit, també destaca el Museu Arqueològic i Etnològic del Comtat que mostra, per exemple, els cultius tradicionals del blat, l'olivera i la vinya, i la producció artesanal de farina, oli i vi.

Si recorres Cocentaina, estem segurs que també et sorprendran les restes de les seues muralles medievals que superen els mil metres de longitud i que creuen tot el seu territori.

Tomas diarias

WEBCAM 09:00

WEBCAM 12:00

WEBCAM 15:00

WEBCAM 18:00

Mapa