Multimèdia Gallery 

Et proposem un passeig al costat del Mediterrani en el qual l'art és el protagonista. Anota aquesta ruta artística al Campello!

El Passeig de Voramar de les Escultures és un gran atractiu de la localitat alacantina del Campello. Es tracta d'una ruta a l'aire lliure, al costat de la mar Mediterrània, en la qual, banyats pel sol, la brisa i acompanyats del so de les ones podem gaudir d'una sèrie d'escultures realment interessants.

Tot comença just on s'erigeix la Torre de la Illeta, i va serpentejant per la costa fins a arribar a la interessant platja de l'Almadrava, molt prop del jaciment arqueològic de l'Illeta dels Banyets.

Durant eixe recorregut podràs gaudir d'una ruta mediambiental en la qual els panells informatius aniran desgranant-te tot el que necessites saber sobre la naturalesa d'aquest entorn, especialment de les seues espècies vegetals, i també un interessant conjunt d'escultures que pareixen harmonitzar a la perfecció amb el lloc on estan situades. Es tracta d'obres de l'escultor i artista Vicente Ferrero, que ha plasmat amb figures femenines figures descansant a la platja com "Torso", "Niña leyendo" o "La Bañista" actituds perfectament compatibles amb l'entorn.

Es tracta d'un recorregut que es pot fer amb molta facilitat, és completament accessible, i està flanquejat per diferents establiments amb diferents serveis per al vianant.

Visitar aquesta zona d'Alacant sempre és una bona idea, i amb enclavaments com el Passeig de Voramar de les Escultures la ruta es fa molt més enriquidora i amena. Anota-la en la teua llista de coses a veure i fer al Campello!

Més informació
TIPUS

Jardins